Zbynuv Blog

Koštování na 12. fotce týdne

March 30th, 2008 . by Zbyna

Teď jsem si dal trochu načas, fotek z minulého týdne bylo o něco víc než je běžné… Ale samozřejmě že jedna z nich bude opět vyzdvyhnuta – tentokrát se jedná o pult na kterém se nalévají vzorky vín na koštování – takže doufám že se vám nadělám chutě :)

Velikocni kost

Velikonoce na jihu Moravy

March 30th, 2008 . by Zbyna

Konecne dam po dlouhe dobe taky neco jineho nez afriku – minuly vikend byly Velikonoce a my s Monikou vyrazili do Dunajek. Zaroven jsme stihli vylet do Lednickeho zamku kde se konalo jarni odemykani Dyje. To bylo spojene s velikonocnim jarmarkem a nejakymi lidovymi tanci a muzikou. Nedele byla ve znameni kazdorocniho Velikonocniho kostu takze necekejte zadne jine fotky, bude jenom vino, sem tam maximalne nejaka prazdna sklenka :) Takze se muzete kochat :)

Velikonoce

Modré slunce

March 19th, 2008 . by Zbyna

Jedenáctý týden je za námi a já jsem si pro vás připravil do modra laděnou fotku – je na ní dokonnce vidět i sluníčko :)

Už dlouho mě lákalo business centrum na Chodově, až jsem se tam konečně zašel v sobotu poránu podívat…

Modre slunce

PS: Pepík si ode mě půjčil nápad na fotku, mě se zas líbil rámeček kolem jeho fotek – nově se můžete už na hlavní stránce blogu dovědět co je za novou fotku týdne :)

Zapomenutý dub

March 12th, 2008 . by Zbyna

Tento týden pro Vás mám jednu “podzimní” fotku – vyrazil jsem do Kunraťáku na krátkou ranní procházku a překvapila mě skupinka dubů, která si nějak neuvědomila že podzim je daleko za náma – tak jsem jeden dub donutil zapózovat a vzniklo z toho tohle :)

Kunraticky dub

Afrika se louci!

March 4th, 2008 . by Zbyna

A je tu posledni davka fotek ze Zimbabwe!!! Jedna se o dva dny, behem kterych se stihlo odpoledni a ranni safari, prejezd zpatky do Victoria Falls, domoroda vecere a nakonec jeste i navsteva krokodyli farmy… Snad vam postaci pouhych 30 fotek, vic pripadne jenom osobne nebo na presentaci :)

Lvicci

Prijedte se podivat na presentaci

March 3rd, 2008 . by Zbyna

Uz je to tri tydny co jsme dojeli z Afriky a bylo by na case usporadat nejake to promitani. Takze si v kalendari zakrouzkujte 20. brezen a dojedte se podivat na jizak – viz plakat…

Dve po ceste

Kdybyste tapali kde je hospoda U Zajicka, mrknete na MAPU :)

Zvani jste samozrejme vsichni, ale hospudka je utulna (coz znamena ze ne nejvetsi), tak se prosim ozvete ze se chystate dostavit :)

Dvě fota týdne

March 2nd, 2008 . by Zbyna

Vzhledem k hroznému počasí jsem si našel čas na vybrání fotek z minulého a tohoto týdne… Nejdřív nabízím únorové pole v Dunajovicích, na kterém jsou vidět ještě i zbytky podzimu, jako druhý (novější) se nabízí východ slunce na Nádraží Holešovice – při čekání na zpožděný osobák se poštěstí sem tam i něco  vyfotit :).

Dawn