Zbynuv Blog

FT16: Velikonoční přípravy

May 25th, 2014 . by Zbyna

Větší rozptyl mezi dvěma fotkami týdne už být nemůže – zatímco minulá byla hned ze začátku týdne, fotka ze 16. týdne je z Velikonoční neděle a z příprav vajíček pro tatínka, který místo sbírání proutků v rozumnou denní doby raději fotil a na proutky zašel až za naprosté tmy s baterkou :)

Barvení

FT15: Ženevský Jet d’Eau

May 11th, 2014 . by Zbyna

První celý dubnový týden se v Ženevě opět po 3 letech konala velká výstava netkanek – Index 14. Tentokrát jsme po postavení stánku nejeli nikam do Alp, ale využili jsme pěkného počasí na procházku po Ženevě. Cestou jsme se dostali až na nábřeží místního jezera s vyhlídkou na 140 m vysoký vodotrysk Jet d’Eau (následně samozřejmě až k němu, ale mnohem reprezetnativnější byl z dálky…).

Ženeva

FT14: Orel za mříží

May 8th, 2014 . by Zbyna

Pro změnu i něco ze zoologické :) Tenhle orel ochotně pózoval, ale Bára si ho i tak moc nevšímala a s voláním “Sup! Sup!” běžela k vedlejší kleci :-D Ale oproti supovi měl výhodu, že byl mnohem fotogeničtější…

Zoologická

FT13: Z botanické

May 7th, 2014 . by Zbyna

I další fotka týdne je z parku, tentokrát přímo z Botanické zahrady v Tróji. Bára běhala s tetou po trávníku a tak si Lenka užívala chvilku klidu na lavičce :)

Botanická

FT12: Ve vlaku

May 6th, 2014 . by Zbyna

Jedno březnové odpoledne jsme s Lenkou a Bárou vyrazili na prosluněné hřiště ve Stromovce – vzhledem k tomu, že je kousek od Vozovny, tak v něm nemůže chybět vlak. A Bára si hrála tak, jako by jela metrem – vůbec nepotřebovala pobíhat nebo se klouzat, ale pěkně sedla na lavičku a “jela” :)

Vlaková