Zbynuv Blog

Květnem křížem krážem

July 29th, 2009 . by Zbyna

Květen se počasím povedl mnohem lépe než letošní léto a proto se nijak nelenilo a jezdilo po čechách – nejdřív se vyvedla návštěva rozpálených Drábských světniček, krásně bylo i na Jižní moravě (a to nejen poránu), pokračovalo se dalšíma pískovcovýma skalama (konkrétně adršpašsko-teplickýma) aby se jel zakončit květen do zamlžených Beskyd – pokochat se Lysou horou a potůčkem Satina. Výběr je samozřejmě proložen i kousky Prahy, tentokrát ale minimálně…

Kveten

FT26: Mistrovsví ČR v atletice

July 24th, 2009 . by Zbyna

První polovinu roku 2009 zakončuje tyčkař z atletického mistrovství ČR ze Strahova. Sice jsem “ulovil” i pár úspěšných přeskoků, ale ty nemají to správné kouzlo :)

Skokan

FT25: Kadlíčkovic drobotina

July 18th, 2009 . by Zbyna

Jednou za pár let se v Pasohlávkách koná rodinný sraz na kterém může člověk potkat velkou část příbuzných které zná a ještě větší část těch co nezná :) Vzhledem k tomu že celá třetina rodiny nedorazila tak jsem Lence ukázal pouhých 99 členů, ale i tak si pamatuje max. 60 jmen :-D Nejvýrazněji bylo vidět ty nejmenší, které ochotně pózovaly sboru rodinných paparazziů :)

Sraz

FT24: Svítání na Mezné

July 17th, 2009 . by Zbyna

Z červnového výletu do Českého Švýcarska bych vyzdvihl nedělní svítání, kvůli kterému jsem se prošel krásně zarosenou loukou a během chvíle si to raději “čvachtal” zpátky do sucha :-D

České Švýcarsko

FT23: Jiřičky

July 7th, 2009 . by Zbyna

Bylo nebylo, jeden nazdárek měl fotit svatbu. Ale protože se toho hrozně bál, raději si koupil nové kolo se super nášlapama a při první jízdě si zlomil zápěstí (i když si ho možná zlomil kvůli fešné sádře na kterou by mohly letět baby ;) ). Taky věděl že by ho jeho dobrý kamarád který umí skvěle fotit mohl zastoupit, neváhal a zavolal mu a jeho úžasný kamarád kvůli němu zrušil víkendové plány a přijel zachraňovat :) Jak se to povedlo uvidíte časem, zatím můžete vidět že to ten nazdárek se sádrou (ani jeho ségra) nebral nikterak přehnaně tragicky ;)

Jiřičky