Zbynuv Blog

Pozdravy ze San Diega

August 26th, 2009 . by Zbyna

Zdravíme ze slunného San Diega :) Zdárne jsme se dopravili az do vzdaleneho konce USA k Peterovi Silharovi (ktereho jsme na par dni zaskvotovali) a zaciname si uzivat dovcu :) I kdyz jsme nakonec vynechali vyjezd do mexika tak bylo porad co delat – Petrove nas vytahli na plaz vyzkouset si surfy, mrkli jsme se do zoo a vcera si prohledli mistni SeaWorld se spoustou kosatek, delfinu a podobnou “haveti” a diky spouste vodnich atrakci byli mokri az na kost :) Prikladame par obrazku, po jednom z kazdeho dne…

Pláž

Mamut

Delfín

Víkend v Českém švýcarsku

August 14th, 2009 . by Zbyna

Jeden slunný červnový víkend jsme s Lenkou vyrazili na pár dní na prodloužený víkend do Českého švýcarska – podařilo se prochodit téměř vše co jsme chtěli a sem tam se povedlo udělat i nějaké obrázky – snad tam s nima někoho nalákám :)

České švýcarsko

FT28: Konference v Obecním domě

August 13th, 2009 . by Zbyna

V červenci se do Prahy sjel organický výkvět kvůli evropské konferenci ESOC do Obecního domu a tím pádem tam nemohla chybět ani naše skupina :) Víkend byl ale spíš o přípravě na samotnou konferenci, konkrétně v neděli se rozmisťovaly desky na postery – a to pěkně symetricky :)

Konference

Svatební veselí v Jizerkách

August 9th, 2009 . by Zbyna

Jak už jsem psal dřív, první červnový víkend se mi poštěstilo fotit svatbu Katky a Honzy na zámku v Hrubém Rohozci i s následnou veselkou v Hraběticích u Bedřichova. Přípravy sice moc nebylo, ale i tak doufám že jsou fotky povedené :)

Hrubý Rohozec
PS: Tentokrát nejsou jenom ode mě, ale částečně i od toho pána s bílým palcem :)
PPS: Popisky tentokrát budou chybět, ale tajně doufám že alespoň nevěsta se ženichem jsou k poznání ;)

FT27: Malé kotě

August 8th, 2009 . by Zbyna

Červencový prodloužený víkend jsme s Lenkou vyrazili navštívit zlínské příbuzenstvo a pokochat se okolím. Ale protože po dvoře pobíhala spousta koťátek, zůstalo hlavně u kochání se nima. A na fotce 27. týdne můžete vidět proč :)

Kotě