Zbynuv Blog

Letní Vojta s Bárou

November 26th, 2015 . by Zbyna

S aktuálním příchodem zimy už vypadají letní fotky dost historicky, ale i tak dávám pár dětských letních záběrů z oslav narozenin, prázdnin u prarodičů (některé dokonce i bez rodičů!), deštivé dovolené v Jizerkách i slunečné minidovolené na Jablonecku. Samozřejmostí jsou i klasicky návštěvy pražských parků, ať už při vyjížďkách nebo na prolézačkách. Jen na chodícího Vojtu jsme si počkali až do podzimu :)

Jarní Vojta s Bárou

FT29: Soumar

November 19th, 2015 . by Zbyna

Týdenní dovolená v Jizerkách se počasím příliš nevyvedla (ale děti si o to víc užily hotel Peklo s herničkami na každém rohu), přesto se alespoň dva pěší výlety se vydařily. Fotka je hned z konce prvního (výšlapu na vodopády Jedlové) a i když se to nezdá tak Bára překvapila a téměř celou cestu odťapala sama – ale já si prostě musel nechat udělat pořádně trpící foto :)

Nosič

FT28: Českokrumlovská

November 17th, 2015 . by Zbyna

Druhý víkend v červenci jsme si s Lenkou udělali takovou soukromou dovolenou bez dětí a vydali se na otočku do Českého Krumlova – zejména kvůli divadlu v zámeckých zahradách, ale při té příležitosti jsme se i prošli nádherným centrem – na výlet jsem vzal jen kinofilm, a přestože stále odkládám pořádné naskenování, tak se mi fotky i přes špatnou kvalitu líbí natolik, abych je zde prezentoval :)

Lenka

FT27: Příprava razítek

November 3rd, 2015 . by Zbyna

Na červencový prodloužený víkend jsme vyrazili na Moravu, kde jsme Báru nechali až do následujícího pátku! Ještě o víkendu ale stihla výrobu inkoustových razítek z darovaných “polotovarů” – za vydatné pomoci mě s foťákem a tety se šikovnýma rukama :)

Tiskátka