Zbynuv Blog

FT25: První letní noc

July 30th, 2014 . by Zbyna

Po delší době zase jedna nerodinná, konkrétně pražská klasika – pohled od Staroměstské Mostecké věže na Hradčany s Karlovým mostem během začátku první letní noci…

Slunovrat

FT24: Příprava na svícení

July 28th, 2014 . by Zbyna

Vojta byl sice hodně rychle puštěn z porodnice, bohužel to ale bylo až moc rychle – doma nám postupně žloutnul až to skončilo opětovným odvezením Lenky i s malým doktorům, tentokrát Na Bulovku. Fotka týdne zachycuje Vojtovu přípravu pod ozařovací lampičku…

Vojta

FT23: Vojta

July 25th, 2014 . by Zbyna

První červnový týden si uspíšil příchod na svět náš Vojta. Fotka týdne je hned z jeho druhého dne, kdy se po kojení tvářil vyloženě spokojeně :)

Vojta

Vojtův 1. měsíc

July 21st, 2014 . by Zbyna

Čas po narození Vojty utíká nějak svižně a už si ho užíváme víc jak měsíc a půl. Prozatím ale dávám jen obrázky z konce 1. měsíce - hned po týdnu musel Vojta i s Lenkou na dvě noci na svícení proti novorozenecké žloutence a od toho se odvíjely i následující týdny – malý se co nejvíc opaloval za oknem, abychom z něj neměli žluťáska :) Kromě toho ale stihl i pár rodinných návštěv, nějaké to odpoledne na hřišti a dokonce i návštěvu zoo…

Vojta

FT22: 2. narozeniny

July 20th, 2014 . by Zbyna

2. Bářiny narozeniny jsme oslavili s víkendovým předstihem a do týdne se ukázala praktičnost tohoto kroku :) Fotka týdne je z obhlídky nové kuchyně, která je od té doby v téměř každodenním zápřahu :)

2. narozeniny

FT21: Konečně i s Bárou

July 15th, 2014 . by Zbyna

Trvalo to dlouho, ale konečně se v květnu s Bárou podařilo nafotit nějaké Lenčiny těhotenské fotky – ale i tak se nedá říct, že by ji to bavilo kdovíjak dlouho – víceméně nějaké 3 fotky – ale minimálně jedna povedená :)

Těhotenská

FT20: Bára s panenkama před odraznou deskou

July 10th, 2014 . by Zbyna

Tohle nedělní ráno odmítala Bára spolupracovat a nechtěla se natočit na světlo a ještě k tomu v klidu neposeděla – oboje vyřešila odrazná deska, kterou ale po focení Bára pojala jako svoji novou hračku :)

Bára a odrazka

FT19: 34. týden

July 9th, 2014 . by Zbyna

Druhý květnový prodloužený víkend jsme si konečně udělali doma čas na poklidné dopolední těhotenské focení – původně byly v plánu fotky i s Bárou, jen ta byla zásadně proti a tak měla Lenka nakonec sólo :)

Lenka