Zbynuv Blog

FT06: Kočičky

February 26th, 2009 . by Zbyna

Opět dávám po delší době zvířecí fotku týdne – tentokrát se nejedná o mrtvé střelené zvířátko ale o dvě zvědavé kočičky ze zahrady v Přešticích, které jsou rády za jakoukoliv společnost – ani pózovat se jim moc nechtělo, raději se k někomu lísaly a tulily :)

Kocicky

FT05: Prosvícené sídliště

February 19th, 2009 . by Zbyna

Po čase jsem si vyzkoušel i černobílé focení na film a nedopadlo to úplně nejhůř, takže sem tam něco i vystavím :) Z pátého týdne mám tuhle temnou fotku z nočního Jižního města – konkrétně od nového Lidla (i když pamětníci si možná spíše vybaví Meinla :) )

Lidl

FT04: Oranžová jako lilie

February 10th, 2009 . by Zbyna

Ve 4. týdnu roku 2009 se slavily Lenčiny devatenáctiny, čehož součástí byly i nerozvité oranžové lilie. Ale stačily dva dny a z poupátek vypučela spousta květů – a rázem jim to i na fotce moc slušelo :)

Lilie

Lyžování v Les 2 Alpes

February 5th, 2009 . by Zbyna

Na začátku roku jsme si udělali malý výlet na lyžovačku do Savojských alp – podařilo se sehnat pohodové ubytování ve středisku Les Deux Alpes, nad kterým se ani nedalo váhat… Vesničku jsme měli ve výšce 1600 mnm, pomocí lanovek jsme se dostali nejvýš až někam nad 3600 mnm, kde se dal zahlédnout dokonce i Mont Blanc. Večery se trávili hravě nebo slavnostně, ale každopádně s vínkem :) Tolik na úvod, zbytek bude poznat z obrázků :)

Les2Alpes

FT03: Kapitální úlovek

February 3rd, 2009 . by Zbyna

Kvůli fotce ze třetího týdne bylo doma trocha dohadování – soupeřil Lenčin kocourek Macek, ale měl víc než zdatného soupeře – šedesátikilového bezejmenného divočáka. Boj to byl krutý, ale nakonec nic necharakterizuje daný týden lépe než první cena na Mysliveckémm bále ;) Časem dám i nějaké obrázky z porcování, prozatím si musíte vystačit párem kopýtek

Prasatko