Zbynuv Blog

FT29: Po boji?

July 23rd, 2008 . by Zbyna

Doufam, ze se Tom neurazi byt na fotce tydne – a nekteri pravidelni ctenari si aspon priradi obrazek ke komentarum :) I kdyz vim ze to neni jeho nejreprezentativnejsi fotka ;)
Je ze svatby novomanzelu Smejkalovych, kde mel Tom funkci oficialniho fotografa a jak jde videt tak to byla pomerne narocna “zabava” – obrazek je uz z hostiny po obrade, takze hlavni stres mohl vyprchat a zacala se projevovat unava.

Po boji

PS: Puvodne jsem myslel ze sem dam aspon jednoho z novomanzelu, ale ti budou mit dost obrazku prave od Toma, takze misto tady vyhral on ;)

FT28: Leze leze po stěně

July 16th, 2008 . by Zbyna

Dost bylo Varu, tentokrat davam jeden prazsky obrazek… Je z lezecke steny na Palmovce, kam jsme vyrazili s Lenkou a nekolika zkusenymi lezci :) A protoze jsme tam byli uz podruhe, tak nam slo i o to podivat se nahoru (poprve se nezadarilo :( ). Na fotce muzete videt jak se to podarilo Lence, je to ten nejrychlejsi lezec uplne nejvys.

Stena

PS: Samozrejme jsme to nelezli po spravnych barvickach, vybrali jsme si spis “duhovou” cestu, tentokrat slo spis o tu vysku :)

FT27: Vary podruhe

July 10th, 2008 . by Zbyna

Konecne jsem dohnal vsechny resty co mi zbyvaly :) Konecne muzu napsat jaky byl minuly vikend a neodvolavat se na starsi udalosti. Takze minuly vikend byl opet ve znameni Karlovych Varu, ja tentokrat vynechal Sokolov a misto toho stravil cele dva dny ve Varech (a samozrejme vecery na Pile). Konal se totiz (a porad jeste kona) Karlovarsky festival. Dostali jsme se dokonce na projekci v Thermalu, odkud je i fotka tydne – je to po projekci jednoho tureckeho filmu, kdy se sal temer vyprazdnil a zbylo jenom par opozdilcu (vcetne nas).

Thermal

PS: Film byl vyborny, muzu doporucit – zasli jsme na Tri Opice – sice maji male hodnoceni, ale staly za to – dokonce si odnesli z Cannes cenu za rezii…

FT26: Bolševníky

July 8th, 2008 . by Zbyna

Posledni fotka tydne prvni pulky roku je tu! Je z vikendu straveneho v Citicich u Sokolova, kam jsme jeli navstivit Lencinu kamaradku. Nasel se i cas na vylety a prochazky, jedna z nich vedla podel Ohre, kde rostlo plno bolsevniku – na to jake jsou to potvory, tak vypadaji fakt pekne, kor v zapadajicim slunci (pardon, pri TOM svetle ;) )

Bolsevnik

FT25: Léto přišlo

July 4th, 2008 . by Zbyna

Budu pomalu smazávat resty, jedním z nich jsou i každotýdenní fotky. V půlce června jsem se podíval do Zlína a zjistil že už přišlo léto (dokonce byl první letní den). Už schlo seno a tak jsme s dědou vyrazili sklízet :) Můžete se podívat jak to měl krásně nakupkované :)

Leto prislo

Jarni rekapitulace

July 2nd, 2008 . by Zbyna

Pul roku je uspesne za nama a tak je cas rekapitulovat prinejmensim jarni obrazky. Krome tech co jsem tu celou dobu vystavoval se povedla i spousta dalsich… Je to prurez ruznyma mistama i ruznymi mesici. Nejdriv prochazka po Kunrataku i mestske Praze, dubnovy vyslap na Palavu, kazdorocni prehlidka motylu v prazskem skleniku Fata morgana, tura Podyjim do nadherne rakouske vesnicky Hardegg, prochazka podel Sazavy z Kamenneho Privozu k soutoku s Vltavou a nakonec par paberku zase z Prahy, a to vcetne Prazske muzejni noci v Galerii VSUP. Vypada toho hodne, ale obrazky jsem protridil, nebojte se ;)

Jaro2008