Zbynuv Blog

FT14: První zoubek

May 29th, 2013 . by Zbyna

Na konci března se u Barunky objevil první zoubek – ze začátku šel poznat jenom na okousaných věcech, ale v dubnu se už dal zahlédnout i při častých úsměvech :)

První zoubek

Bářin únor

May 28th, 2013 . by Zbyna

Únor byl pro Báru ve znamení lezení – na začátku se zvládala maximálně pohupovat a ke konci už před ní musely kočky utíkat do výšek :) Ale jinak se jednalo o klasický měsíc plný návštěv příbuzných a povalování se na hrací dece…

Bára 9. měsíc

FT13: Mračňák

May 22nd, 2013 . by Zbyna

Někdy se poštěstí vyfotit fotku týdne hned za začátku týdne a po jeho zbytek nic klouzného neblýsknout – jako se to zadařilo na konci března, kdy nám v pondělí ráno krásně rozkvetl Mračňák – kytka, která nám pravidelně spíš usychá než by se jí chtělo rozkvétat :)

Mračňák

FT12: Zapadená

May 20th, 2013 . by Zbyna

Předposlední březnová fotka týdne je z pražské Letné, kde je v zemědělském muzeu příjemný dětský koutek – i když vlastně byl, vzhledem k tomu že tam nedávno hořelo. Součástí koutku (ona je to spíš hala) byl i  bazének s míčkama, kde si hrála i Bára, dokud si ji táta nezačal štelovat do záběru :) Fotka už je jedna z posledních bazénkových, myslím že už i na téhle jde vidět začátek nespokojenosti :)

V míčkách

Děti a maminky (a taky tatínkové) 2012

May 19th, 2013 . by Zbyna

Minulý rok jsem z dětí a těhulek nezvěčňoval jen Báru s Lenkou, ale díky množství podobných párů kolem nás se mi poštěstilo i několik obdobných focení u ostatních. Takže v následujícím výběru můžete shlédnout spousty jak dětí tak i jejich rodičů (s výjimkou již dříve prezentovaných nevěst).

Děti 2012

FT11: Radost v botanické

May 18th, 2013 . by Zbyna

V pražské Fata morganě byl opět březen ve znamení výstavy orchidejí, kam jsme tentokrát vzali jak Báru tak i její babi s dědou :) Kromě fotek orchidejí jsem si ze skleníku přinesl i zdokumentovanou Bářinu radost z té spousty kytiček, lidí a hlavně všudypřítomných barev…

Bára v botanické

FT10: Sněženky

May 17th, 2013 . by Zbyna

První setkání s jarem (a hlavně se sněženkami) proběhlo opět na oblíbeném místě u Labe, kam jsem se oproti minulým rokům vypravil ještě před prací poránu. Tak tak jsem stihl východ slunce za řekou, ale díky jasné obloze se vstávání vyplatilo…

Sněženky

FT09: Sv. Barbora

May 16th, 2013 . by Zbyna

Začátkem března jsme si naplánovali příjemný výlet do Kutné hory, zejména do místního chrámu sv. Barbory. Místo toho jsme řádně promrzli jak ve městě tak v kostele – na druhou stranu ale nebyla Kutná hora plná turistů :)

Sv. Barbora

Bářin leden 2013

May 15th, 2013 . by Zbyna

S blížícíma se Bářinýma prvníma narozeninama je na čase pospíšit s restama za tento rok – jako první přichází na řadu lednový výběr – a to kratší výběr obsahující první seznamování s nočníkem, zdokonalování se v plazení (zejména v couvání) a hrátky v dětském koutku v pražské Kotvě.

Barunčin 8. měsíc