Zbynuv Blog

Svatba Aleše a Lenky 08/08/08

August 30th, 2008 . by Zbyna

Postestilo se mi zucastnit se v srpnu svatby meho mileho strycka a nynejsi teticky a co vic – dokonce se mi postestilo uzivat si svatbu zpoza fotacku a udelat i par obrazku (ono jich teda bylo hodne, ale ukazu jenom vyber z vyberu ;) ).

Protoze fotky jsou uz predany a mam volnou ruku s presentaci tak muze konecne nastat faze chlubeni :-D

Svatba ALA
PS: Tentokrat budou bez komentare, jenom prece co komentovat na svatbe ;)

FT33: Becko kdyz mrholi

August 23rd, 2008 . by Zbyna

Dneska davam takovy vycvak z nouze z minuleho tydne. Ale zase je na nem dobre videt jak se v Praze v patek dre i kdyz ma sef dovolenou :) Jdu si takhle v patek po sedme vecer z laborky, je skarede a pred VSCHT je pusto a prazdno – to se moc casto nenaskytne tak jsem toho zneuzil a udelal par zaberu… Jenom jeden z nich byl nakloneny, takze bylo jasne co bude na strankach. Doufam ze na vas pujdou vzpominky ;)

VSCHT

FT32: Židovské okénko

August 19th, 2008 . by Zbyna

Puvodne jsem tady chtel dneska vyvesit nejlepsi fotku z Alesovy a Lenciny svatby, ale vzhledem k tomu ze jsem jim je jeste neprebral, tak to necham az na neurcito. Tim padem byla nejlepsi fotka ze 32. tydne nesvatebni, je to jedno okenko ze zidovske casti Mikulova, konkretne od synagogy z Husovky…

Okenko

PS: Hani a Mario Pondelikovi Smejkalovi konecne vyvesili Tomovy fotky ze svatby – mrknete na ne :)

PPS pro Hani a Maria: Holit se zatim fakt neplanuju ;) :-D

FT31: Lov motylu

August 12th, 2008 . by Zbyna

Nabral jsem s fotkama tydne trosku skluz, ale uz se vracim do normalu ;) Dnesni obrazek je z vikendu straveneho pri Berounce – vyuzil jsem Lencina sbirani orisku a vydal se “lovit” motylky. Nejlip zapozoval tenhle exemplar – nevim co je to za druh (sice trochu tusim, ale netroufam si to definitivne napsat) – kdyz ho poznate tak se klidne sverte do komentu :)

Motylek

Poslední výlet do Coma

August 11th, 2008 . by Zbyna

Posledni cervencovy vikend jsme si s mamkou a Vercou udelali kratky vylet za Monikou do Coma – podivat se po Milane, po Comu, po Alpach a pri ceste zpatky se pokochat i malou vesnici, ktere se hrde rika hlavni mesto Lichtenstejnska Vaduz :) Pocasi nam pralo, fotky se povedly a tak jich davam zase jednou celkem dost, snad se proklikate az do konce ;)

Como naposled

PS: Pokud chcete videt stejny vylet z jineho pohledu, mrknete i sem, tam jsou i fotky z Coma…

FT30: Milano

August 8th, 2008 . by Zbyna

Tak jsem se konecne prokousal fotkama z vyletu do Lombardie za Monikou – zatim nebudu davat cely vyber ale aspon fotku tydne. Je z cesty k milanskemu Duomu, ktereho bude dost a dost ve vyberu. Snad pristi tyden ;)

Milano