Zbynuv Blog

FT35: S mazlíkem

September 25th, 2012 . by Zbyna

Poslední srpnová fotka týdne je z letňanského nákupního centra, konkrétně z vybírání bot – a vzhledem k tomu, že to není moje úplně nejoblíbenější činnost, raději jsem se věnoval spící Barunce, která si žmoulala nedávno získaného mazlíka:)

Mazlík

FT34: Čekání na Magdalenku

September 5th, 2012 . by Zbyna

Tento rok by se dal téměř charakterizovat jako rok focení těhotných a miminek :) Bylo tomu tak i ve 34. týdnu, kde se mi na poslední chvíli podařilo zvěčnit Lenku čekající na první holčičku, která se už za dva dny rozkoukávala po světě :) I když bylo focení hlavně o rodinných portrétech, nejlépe se podařilo zachytit Lenku samotnou

Lenka na Letné

Léto s Barunkou

September 4th, 2012 . by Zbyna

Barunka nám na začátku září oslavila svůj první čtvrtrok a tak přidávám obrázky z jejího 2. a 3. měsíce… Červenec byl z jejího pohledu ještě docela spacím měsícem, takže i fotky podle toho vypadají – variace na spící dítě tisíckrát jinak :)

Barunka Leto 2012

Srpen byl už ale výrazně pozorovací a zkoumací – malá si oblíbila jak hraní na barevné hrací dece tak výlety po pražských parcích a zejména zkoumání korun stromů v nich. Mimojiné i taky zvládla náročné výletování mezi Prahou, Dolníma Dunajovicema, Zlínem i Přešticema a zatím se dá říct, že se jí to asi i líbilo :)

Barunka Leto 2012

FT33: Rodinná idylka

September 1st, 2012 . by Zbyna

33. fotka týdne je z rodinného brouzdání s kočárkama po Průhonickém zámeckém parku, i když konkrétně se jedná o momentku z Průhonického pivovárku :) Místní speciály nejde nedoporučit ;) :) a navíc tam mají krásnou břečťanem porostlou zeď, jako dělanou pro rodinné portréty

Schejbalovi