Zbynuv Blog

FT50: Adventní Vídeň

December 26th, 2008 . by Zbyna

Za státnice jsem si naplánoval výlet na vídeňské vánoční trhy. I když škola moc nedopadla tak výlet samozřejmě byl :) Pochodili jsme od punče k punči, naštěstí se ruce zvládly netřást a i sem tam něco málo vyfotit :) I když fotka vypadá jak z nějaké čínské čtvrti tak je přímo od Stephansdomu z centra města…

Wien

FT49: Učení :(

December 21st, 2008 . by Zbyna

Přišel prosinec a já jak na potvoru musel dělat státnice. 49. víkend byl celý učební, čemuž odpovídá i týdenní fotka – můete se pokochat krásou organické chemie ;) Možná se budete moct kochat i zase za tři měsíce, jelikož komisi se můj výkon moc nezalíbil (nebo se jim to možná tak líbilo, že by mě rádi slyšeli ještě jednou – sám nevím :-D )

Organika

FT48: Večerní Kampa

December 7th, 2008 . by Zbyna

Poslední listopadová fotka a zároveň poslední fotka týdne s Tomovým objektivem – konečně mi ho sebral a já si můžu vyzkoušet i svoje :) Dlouho jsem sem nedával nějaké pražské zákoutí a tak to dneska napravuju – fotka je z jedné uličky na Kampě, bohužel stativ byl schovaný na koleji, možná bych jich vyfotil i víc, ale takhle jsem byl rád i za tuhle

Kampa

PS: Snad se neurazíte kvůli jednomu vtípku ;)
Jsou tři blondýnky na ostrově a najednou na břeh skočí zmatená zlatá rybka.
A hned na blondýny: Kočky, když mě hodíte do vody, každé vám splním jedno přání.”
Tak bloncky ji hodí do vody a ta jedna hned říká: “Já bych chtěla matraci, abych se na ní dostala z ostrova.” Stalo se. Blondýna lehne na nafukovačku a plave z ostrova. Vtom přijde první vlna, druhá vlna a ona se převrátí a utopí.
Druhá na to kouká a hned říká: “Já bych chtěla umět plavat.” A opět se stalo. Blondýna se vrhne do vody a plave. V tom přijde první vlna, druhá vlna a ona se utopí.
Ta třetí na to kouká a říká: “Já bych chtěla uvažovat jako chlap.” A opět se stalo. Blondýna se zamyslí a vede monolog. “Jsem na ostrově. Na jakým ostrově? Na Kampě. Takže po schodech nahoru a dvadvacítkou domů.”