Zbynuv Blog

Lyžování v Les 2 Alpes

February 5th, 2009 . by Zbyna

Na začátku roku jsme si udělali malý výlet na lyžovačku do Savojských alp – podařilo se sehnat pohodové ubytování ve středisku Les Deux Alpes, nad kterým se ani nedalo váhat… Vesničku jsme měli ve výšce 1600 mnm, pomocí lanovek jsme se dostali nejvýš až někam nad 3600 mnm, kde se dal zahlédnout dokonce i Mont Blanc. Večery se trávili hravě nebo slavnostně, ale každopádně s vínkem :) Tolik na úvod, zbytek bude poznat z obrázků :)

Les2Alpes

5 Responses to “Lyžování v Les 2 Alpes”

  1. comment number 1 by: Tom

    Čau Zbyňku, tak jsem tu s pár postřehama:-) Ty ranní jsou samozřejmě skvělý a myslim že stály za ty omrzlý prstíčky. Ty černobílý se mi samozřejmě líběj taky, to je jasňačka. Ty panormata jsou taky v pohodě a pak mam ještě oblíbenou tu s Croisementem. Ale, nějak se mi na některých fotkách nezdají barvy a kontrast, hlavně na těch, kde jsou lidi: 4926, 4937, 5088, 5089… všechny jsou takový nějaký bez šmrncu… proč?

  2. comment number 2 by: Zbyna

    Tak z těch co si vyzdvyhnul by to mohlo být tím, že na dvou si ty a další dvě si fotil ;) :-D
    Ale teď vážně – možná jsem jenom málo tlačil na kontrasty – snažil jsem se to moc nehrotit, tak se ti to může zdát mdlé…

  3. comment number 3 by: Tom

    Hehe tak to je tim:-) Já už se bál, že máš něco s foťákem:-))

  4. comment number 4 by: Pepik

    Dobra reportaz, Zbynku. Asi jste se meli pekne, ze. Celkem vam zavidim. I fotky jsou pekny. Me se asi nejvic libi to posledni panorama a taky Jedna Tomova cernobila. Coz nevim, jak myslis…jestli to fotil Tom, tak se snad neurazis, ze chvalim jeho fotku :-)
    Jediny co mi trosku vadi, ze na nekterych dennich fotkach mas velmi modry snih, ale to se da celkem pochopit v takovym slunicku ;-)

  5. comment number 5 by: Zbyna

    Tomova fotka znamena ze ji fotil tom, moje jsou jenom upravy – ta musela jit do cernobila :) Panoramata se povedla hodne, chtel jsem sem dat i flashovou animaci, jenom na to nemam vhodny programek :(
    PS: Modra je dobra :) Kdyby nebyl modry stin tak by byly fotky zas moc zlute – takhle jim to slusi vic…