Zbynuv Blog

FT32: Na stráži

October 12th, 2009 . by Zbyna

Během srpna ustalo výletování a musel jsem si trochu máknout – ale aspoň po večerech jsem brouzdal po Praze, někdy i se stativem – výsledkem je například následující obrázek z Pražského hradu, kde mezi nehybnými strážci protékaly davy turistů.

Na stráži

4 Responses to “FT32: Na stráži”

  1. comment number 1 by: Pepik

    Tohle je zajimavy napad. Nektery jsou dost divne rozmazly (asi neumi chodit :-)) a trosku to je rusive. Bud bych turisti vyexponoval skoro uplne anebo je maznul trosku min. Ale to je jen muj nahled ;-)

  2. comment number 2 by: Tom

    Zavidim ti skvelej napad na kreativni fotku. Myslim, ze ve vetsim seru (pokud uz nebude zavrino) by ses mohl se stativem obrovsky vyblbnout, hrat si s casem, treba deset vterin by udelalo uplne jinou fotku a hrozne by me zajimalo jakou. A cernobila se k tomu hodi taky skvele. Takze abych to shrnul, naramnej napad a ses jatro, zes to takhle odflaknul.

  3. comment number 3 by: Zbyna

    Ode mne musi zakonite prijit nejake vymluvy :) Jsem si vedom toho ze je potreba delsi cas, bohuzel jsem ale s sebou nemel sedy filtr a dost jsem podcenil letni slunicko v sest vecer… Takze se tam hodlam nejmene jednou vratit behem listopadu a dat to do poradku ;)

  4. comment number 4 by: Tom

    Dobře, beru tě za slovo:-)