Zbynuv Blog

FT 15: Nuselské ráno

April 14th, 2008 . by Zbyna

Konečně poránu vysvitlo sluníčko a já mohl vyrazit do Nuslí pro Moničiny brýle – Nusle se mi líbí a tak jsem čekal až bude pěkné světlo. V úterý se to poštěstilo a tak vznikla i tahle fotka týdne – jedná se o vietnamský stánek, tentokrát netradičně se zeleninou a ovocem – přes den jsou furt před stánkem bedýnky, v úterý se mi podařilo zastihnout majitele při aranžování stánku na nový den…

Málokdy to píšu, ale tentokrát jsem zvědavý na názory ;)

Nuselské ráno

5 Responses to “FT 15: Nuselské ráno”

  1. comment number 1 by: Tom

    Čau Zbyňku… mně se ta fotka líbí dost, světlo je špica, akorát škoda, že mu neni vidět do xichtu. I ten zadek je dobře rozmazanej… možná kdybys byl blíž, vyznělo by to uplně jinak. Co myslíš?
    Tom

  2. comment number 2 by: Pingu

    Hoj Hoj, ja som najprv myslel, ze je to pekaren alebo prepravky s pivom :). Inu, Vietnamci. Mne sa fotka paci, mozno este mensiu clonu, aby sa vyzdvihla hlbka ;).

  3. comment number 3 by: Anonymous

    Cus Zbynku, mne se rovnez libi. I kdyby si byl bliz, ono by mu asi do xichtu stejne videt nebylo, pac ma narazenou tu vietnamskou bejsbolku na kebuli. Dobrej je i ten strejda vzadu s capkou na hlave :)

  4. comment number 4 by: Zbyna

    Bylo to pevnym sklickem (135mm), ale jeste jsem neprekonal ostych takze jsem volil bezkontaktni foceni z dalky… priste asi zkusim jit bliz :) Mensi clona by to podle meho cele az moc rozmazla
    PS: Zase nevim kdo mi napsal – anonymove jsou nejhorsi ;)

  5. comment number 5 by: Pepik

    Aha, pardon. To byl Pepik, ten anonym :-) Bylo tam napsano, ze welcome back Pepik, tak jsem asi myslel, ze me to podepise ci co :-)