Zbynuv Blog

FT20: V Davli v hospodě

May 21st, 2008 . by Zbyna

Přes předpověď meteorologů se alespoň jeden víkendový den udělalo pěkně a dalo se vyrazit na procházku kolem Sázavy – myšleno řeky Sázavy, kolem koleje pochodovat nemusím… Fotky budu zase jenom slibovat, zatím je čas na fotku týdne. Ta je z Davle z hospody (to je tam kde mají Kandáty ;) ), kde se originálním způsobem vypořádávají s vynášením odpadků :) – ale pivko tam mají chutné :-P

Davle

4 Responses to “FT20: V Davli v hospodě”

  1. comment number 1 by: Tom

    Hehe tak to je fakt vtipný… řikal tuhle tatík, že podobný udělátka se daj dneska pořídit v rámci piknikovejch košů, asi aby se svinilo jenom na jedno místo:-)
    Hele s těma kandátama, to je tak starej fór, že mi teď ten s tim cocotem připadá jako nejapná kopie… nicméně furt hodně dobrá. No jinak k fotce… máš to hezky zelený, hade, to já bych se natrápil:-) Těšim se na příští FT!

  2. comment number 2 by: Zbyna

    Ja si na ty kandaty vzpomnel az pri projizdeni Davli :) Jinak nevim nevim jestli je z tve strany dobre tesit se na dalsi FT ;) :D

  3. comment number 3 by: Pepik

    No jeste ze to tam takhle nemaji i se sklenicema na pivo. Predstav si, ze by ti prinesli uchac jenom s vrchni obrubou, a samozrejme pivo by bylo vsude okolo asi jako ty odpadky :-) Ale fotka je fakt pekne barevna, jak rika duhy hosik :-)

  4. comment number 4 by: Zbyna

    To by jim cesti pivari asi brzo vypalili hospudku za plytvani pivem ;)