Zbynuv Blog

Konec Leta

September 24th, 2008 . by Zbyna

Po tydnu prinasim i druhou pulku letnich prazdnin – tentokrat jsou to jenom tri srpnove tydny, ale vzhledem k tomu ze jsme si s Lenkou udelali 2 prodlouzene vikendy, tak toho bude i tak dost. Zacalo to Aleskovou svatbou (kterou uz jsem sem daval driv) a s tim spojeneho vyletu do Dunajovic a okoli, pak bylo malinko hluche misto kdy snad jenom poprchalo a bylo skarede az konecne prisel druhy prodlouzeny vikend, tentokrat straveny jenom v Praze – nejvice obrazku je zviratek z Prazske zoo. Konec srpna byl ve znameni Dunajovskych hodu, kde jsem toho az tak moc nenacvakal, snad za rok… :)

Konec leta

2 Responses to “Konec Leta”

  1. comment number 1 by: Pepik

    Tady jsem vubec nevedel, ze neco jako Gavial existuje. To je cesky? Vypada to jako krokodyl, ktereho nekdo prastil do zobaku velikou palici z obou stran naraz.
    Ale nejvic se mi asi libi zlobive deticky “behind the bars” Dobry vyraz :-)
    K majce nakrivo asi zadne komenty delat nebudu, aby te nevyhostili z rodneho mestecka a domu :-)

  2. comment number 2 by: Zbyna

    Gavial zije v Indii, doufal jsem ze ho uvidim uz tam, ale indiani ho uz asi skoro vyhubili, takze jeste ze mame tu prazskou zoo :D
    Na ty deticky jsem se musel ptat jestli nevadi takovahle fotka na netu ;) sice Lenka nebyla nadsena, ale kdyz ji reknu ze jsi ji pochvalil tak to snad zkousne ;)