Zbynuv Blog

FT37: Originální dopravní značka

September 27th, 2008 . by Zbyna

Tento rok byl docela dost svatební, svatební dávku jsme zakončili ve Štěnovicích u Plzně oddáním Lenčina bratrance. Konečně jsem si vyzkoušel svatbu jenom na čumendu, ale i tak jsem neodolal a udělal pár obrázků – kór tuta cedule se nedala nevyfotit ;)

Stezka pro novomanzele

4 Responses to “FT37: Originální dopravní značka”

  1. comment number 1 by: Pepik

    hehe, tohle je vtipny a i pekne vyfoceny. Mam snad jedinou vytku, ze ty deticky v pozadi mohli byt trosicku min rozostreny. Ale i tak dobry. Taky bys chtel po takove stezce vyslapovat, ze? :-)

  2. comment number 2 by: Zbyna

    On tu byl problem s tim to udrzet – je to focene na film (proto je to bez exifu) a abych to zvladl tak jsem musel mit clonu 2 – a to pak nejde mit ostre pozadi…
    Pro me by tam zatim mohli mit klidne napis DO NOT CROSS THIS LINE a melo by to stejny efekt ;) :-D

  3. comment number 3 by: Tom

    Zdarec. Prvni postreh… docela prijemna zmena vzhledu stranek, o dost líp se člověk dostane ke komentovani. Co do fotky, bud vic nebo min rozostreny, to je fuk, ale takhle je to – jak rikaj amici – busy bokeh. Ale chapu, ze na kinofilm se ti nechtelo zkouset, na kterou clonu to jak vykresli:-)

  4. comment number 4 by: Zbyna

    Tak ted jsem si zavzpominal na Busy Boba :-D (pro neznale at se mrknou na Cerveneho trpaslika a dil Uroboros)
    Testovat se mi fakt moc nechtelo a zaroven jsem to nechtel mit moc rozostrene – tak jsem tam dal nejmensi clonu co mi to dovolilo – a i tak se mi to libi ;)