Zbynuv Blog

Bonsoir, mademoiselle Paris

November 28th, 2008 . by Zbyna

Jak už bylo vidět z fotek týdne, podívali jsme se s Lenkou na začátku listopadu na 5 dní do Paříže – nejdřív jsem myslel že to je docela na dlouho, ale na místě jsme zjistili, že to utíká neuvěřitelně rychle. Podívali jsme se kde se dalo a přinesli jsme si spoustu (fakt hodně) obrázků – měl jsem problém s vybíráním, takže se předem omlouvám že se mi je nepodařilo ještě výrazněji zredukovat, i takhle je to výběr z výběru…

Paris

PS: Díky Tomovi, jelikož bez jeho (svojeho) foťáčku bych si v Paříži asi tak nezafotil :)

3 Responses to “Bonsoir, mademoiselle Paris”

  1. comment number 1 by: Pepik

    No Zbynku, moc pekny vylet jste si udelali a spoustu hezkych fotek. Me se uuuuplne nejvic libi dve cernobile, majak u jezirka a vchod do podzemi. Jak rika tom, ty jsou husty :) Strilejici vez je dost v pohode, mas dobry postreh.

  2. comment number 2 by: Zbyna

    Dik, takze uz se taky preorientovavas na cernobile? ;) Jinak s tou Eiffelovkou to az tak o postrehu nebylo – to svetlo takhle cykli cca kazdou minutu :)

  3. comment number 3 by: Tom

    Čau Zbyňku, máš tam spoustu skvělých fotek, to se musí nechat! Hlavně ty focený skrz lívanec:-) Souhlasim s Pepou, ty černobílý jsou hustý, kromě zmiňovaných se mi hodně líbí i Siluetovka, Egyptská soška a vnitřek Eiffelovky. Amor by byl na átrojku, kdyby koukal do kopule a ne ven, to je moc velká škoda. No a Lenčiný potréty, tam neni co zkazit:-) Měj se!